UH Law Center unveils new look for Bates Courtyard 

Bates courtyard

The new look for the Bates Courtyard includes bright colors, Albertus silhouettes, and a canopy for much needed shade.

Bookmark and Share
July 16, 2014 – An update of the Bates courtyard is complete, adding both color and utility to an entrance of the University of Houston Law Center campus.

The new design brings colorful red, white and grey panels to the concrete walls, large black silhouettes of school icon Albertus, and perhaps most importantly, a canopy along one side giving welcome shade for students taking a break between classes. New seating will provide a great place for faculty and students to relax and visit.

“About three years ago, I finally decided we had to do something with the courtyards,” said Interim Dean Richard M. Alderman who spearheaded the facelift. “They have been the same since I started teaching here in 1973. I think it will become a popular gathering spot for students and an attractive venue for various events.”

Back to the News Homepage